Vacatures

Referenties

Hieronder een aantal reacties van tevreden klanten:

“Onze ervaring met unibouw slingerland is zeer positief. Zij hebben onze keuken geinstalleerd en het meerwerk aan leidingen leggen gedaan. En een zwaardere stoppenkast opgehangen.En alles is keurig opgeleverd. Ook hebben ze een buitenkraan aangelegd die we al meer dan 20 jaar wilde hebben. We zijn heel erg blij. Mario heeft het leiding werk gedaan. Ricardo de keuken geinstalleerd. En Gerwin Slingerland zelf de stoppenkast vernieuwd. Het zijn stuk voor stuk vakmensen die hier werken. Als er iets niet goed gaat wordt het direct opgelost en als ze niet klaar zijn om 5 uur gaan ze gewoon door tot het af is.”

Ronald en Corrie, Zoetermeer
 

“In Juli kochten we een keuken bij Bruynzeel keukens in Leiderdorp. We wilden ook een hoop meerwerk laten doen, nieuwe plavuizen in de gang en keuken. Complete serre die amateuristisch was gemaakt wilden we gesloopt hebben. Leidingwerk moest aangepast worden en de wanden moesten compleet gestuct. Ook wilden we graag een nieuwe meterkast en nieuwe groepen voor de keuken. In de woonkamer en gang nieuwe stopcontacten en schakelaars. Al met al een flinke verbouwing. Alles is keurig netjes door Unibouw uitgevoerd en voorral vakkundig gedaan. Heel erg tevreden over het eindresultaat. Ik kan Unibouw zeker aanraden!” 

Sybren, Wassenaar
 

“Prima ervaring. Afspraken werden nagekomen. De keuken ziet er heel goed uit. Zoals bij iedere verbouwing ging er een dingetje mis, maar dat werd heel flexibel door Unibouw opgepakt. Uitstekend gedaan!” 

Michiel, Amsterdam
 

“Wij hebben tot nu toe positieve ervaringen met unibouw bij het meerwerk en het plaatsen van onze nieuwe keuken. Het is nog niet af maar dat ligt niet aan unibouw en wij vertrouwen erop dat het helemaal goed komt. Mannen werken netjes en snel, alles wordt opgeruimd. De lichtkoof was niet helemaal recht maar op korte termijn kwamen er zeer deskundige stukadoors om dat te corrigeren. Ricardo heeft onze keuken geplaatst waar van alles mee mis was maar doordat hij zeer oplossingsgericht is konden we de keuken toch gebruiken. We hopen ook wel dat hij de klus komt afmaken.” 

Cora, Bergschenhoek

 

Slingerland Unibouw vindt uw mening erg belangrijk! Wilt u ook een Google-review plaatsen, klik dan hier.