Unibouw

Verbouwen met visie

Over ons

We staan voor kwaliteit en service met grote passie voor het vak!

Slingerland Unibouw is in 1999 opgericht door Gerwin Slingerland. Hij startte met het renoveren en verbouwen van woningen. Zijn ambitie was het leveren van kwaliteit en service in combinatie met passie voor het vak. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een gevestigde en solide naam binnen de bouwwereld. Waarbij het ontzorgen van de klanten en het regelen van verbouwingen van grote betekenis is.

Tegenwoordig heeft Slingerland Unibouw de visie dat er kwalitatief en zo efficiënt mogelijk gebouwd moet kunnen worden. Dit is in werking gesteld door de werkprocessen, zowel op kantoor als in het werkveld, op een effectieve manier in te richten. Deze manier van werken legt het fundament voor een groei binnen de branche. Maar laten we voorop stellen dat onze werkzaamheden en vooral adviezen altijd in overleg gaan met onze klanten.

Het team

Wij werken dagelijks met meerdere collega’s om uw projecten, wensen en  dromen uit te laten komen. Het is belangrijk om binnen deze branche snel te kunnen schakelen, daarom kunnen onze elektriciens, cv-monteur, stukadoors, schilders en keukenmonteurs alle soorten opdrachten aan. Mochten er tijdens het project vraagstukken naar voren komen, helpen wij u graag om deze zo snel mogelijk op te lossen.

De afgelopen jaren hebben we diverse villa’s en complete woonhuizen geheel gerenoveerd. Daarnaast verzorgen wij uw sanitair, keuken en tegelwerk.

Zie onze projecten